BOKPLADDER

Maj
Maj har gått både fort och långsamt. Det är sjukt att det är första juni imorgon, men samtidigt går tiden långsamt eftersom det är så mycket nytt på jobbet och hela tiden intryck att bearbeta. Inget går på rutin. Hur som helst har jag hunnit läsa mycket den här månaden. Är förvånad själv, även om både Färjan och När hundarna kommer i princip lästes i april.
 
Färjan av Mats Strandberg

När hundarna kommer av Jessica Schiefauer

Slutet på sommaren av Anders De la Motte

Tre saker jag inte vet om dig av Julie Buxbaum

Vi i villa av Hans Koppel

Ingenting och allting av Nicola Yoon

Mörka platser av Gillian Flynn

Som stjärnor i natten av Jennifer Niven

Bitterfittan 2 av Maria Sveland

Hon som kom före av J P Delaney

-

Tryckta böcker: 6 st

Ljudböcker: 4 st

Sidor: 2018 

Timmar: 42 h 34 min

-

Bäst: Färjan, Slutet på sommaren, Tre saker jag inte vet om dig, Ingenting och allting och Bitterfittan 2

Bra: När hundarna kommer, Vi i villa och Hon som kom före

Sämst: Mörka platser och Som stjärnor i natten

-

 
Jag läste inget riktigt bottennapp den här månaden utan de som varit sämst den här månaden har varit de böcker jag blivit lite besviken på. De som inte har levt upp till mina förväntningar. Och visst, man ska ju helst inte ha förväntningar på en bok för det påverkar vad man tycker om den, men det går ju inte att läsa en bok helt förutsättningslöst?! Förväntingar finns alltid med. Många bra böcker har det också blivit som tur är. Och jäklar vad jag har lyssnat på ljudböcker. 20 timmar mer än förra månaden. Perks när man pendlar två timmar per dag. Storytel känns som en bra investering för mig.
 
Juni: Jag håller på att läsa Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri och lyssnar på Det här kalla landet av Pernilla Gesén. Hade velat få tid att läsa del tre i Det mörka tornet snart men det är så mycket annat jag känner att jag behöver prioritera före (ungdomsböcker). Några av de ungdomsböcker jag har lånat hem och väntar på att bli läste är Ordbrodösen av Anna Arvidsson, Golden boy av Abigail Tarttelin och Du, bara av Anna Ahlund. Med flera, med flera!