BOKPLADDER

Välkommen till min nya blogg!

Ny blogg, igen. MEN den här gången ska jag verkligen försöka att inte vilja "sluta och börja på ny kula" utan oavsett hur dåliga mina första inlägg är så tänker jag att nu är detta min bokblogg, punkt slut. 

Vem är då jag som skriver? Jag heter Felicia och är 23 år och bor i Göteborg. Jag har precis avslutat ett vikariat som barn- och skolbibliotekarie och börjar på måndag min nya tjänst som ungdoms- och gymnasiebibliotekarie. Det känns jättenervöst då det är mitt första fasta jobb men det känns också väldigt rätt. Jag är glad att det är ungdomsböcker som kommer att vara min specialitet då det är en genre jag läser med stor behållning. 

När det gäller böcker är jag en sån där lite trist allätare. Det finns egentligen ingenting jag absolut inte läser, tror jag? Men jag har svårt för när språket tar för stor plats på bekostnad av handling och intrig och det blir pretentiöst. Jag gillar inte heller otydliga och spretiga böcker, när man inte vet vem som är vem och när det är för många lösa spår som inte följs upp. Jag älskar spänning och när karaktärer känns så levande att man går och tänker på dem medan man läser en bok och efter boken är utläst.

Hoppas att du som har hittat hit gillar min blogg. 

#1 - Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!